Reformhuis l' Autre Côte
‘’Ik ben iemand van 12 ambachten, 13 ongelukken.’’ Was getekend: Leen, al ruim 40 jaar eigenaar van Reformhuis l’Autre Cote in het centrum van Vught. Van met stroopwafels op de markt en modezaken tot aan de meubelindustrie: Leen heeft van alles uitgeprobeerd. Pas vanaf zijn baantje bij Bouman van Bergen in Den Bosch ontstond de echte interesse in voeding en gezondheid.
Leen runt de winkel voor natuurvoeding, gezondheidsproducten en supplementen samen met zoon Nick. Net als zijn vader heeft Nick enorm veel productkennis. Nick: ‘’Veel mensen komen hier met gerichte adviesvragen. Met onze kennis proberen we de klant zo goed en zo oprecht mogelijk te adviseren. Denk aan producten op het gebied van lactose-intolerantie of glutenallergie. Mensen worden bovendien steeds bewuster.’’
Terwijl we met Leen en …
‘’Ik ben iemand van 12 ambachten, 13 ongelukken.’’ Was getekend: Leen, al ruim 40 jaar eigenaar van Reformhuis l’Autre Cote in het centrum van Vught. Van met stroopwafels op de markt en modezaken tot aan de meubelindustrie: Leen heeft van alles uitgeprobeerd. Pas vanaf zijn baantje bij Bouman van Bergen in Den Bosch ontstond de echte interesse in voeding en gezondheid.
Leen runt de winkel voor natuurvoeding, gezondheidsproducten en supplementen samen met zoon Nick. Net als zijn vader heeft Nick enorm veel productkennis. Nick: ‘’Veel mensen komen hier met gerichte adviesvragen. Met onze kennis proberen we de klant zo goed en zo oprecht mogelijk te adviseren. Denk aan producten op het gebied van lactose-intolerantie of glutenallergie. Mensen worden bovendien steeds bewuster.’’
Terwijl we met Leen en Nick in gesprek zijn worden we enthousiast onderbroken door twee vaste klanten. Een koppel dat al 40 jaar graag bij l’Autre Cote winkelt. ‘’Leen en Nick hebben veel verstand van hun producten. Denk aan de kruiden, honingen of supplementen. Dat is echt hun kwaliteit. Ik wil altijd graag desembrood zonder gist. Hoewel de Albert Heijn en de bakkerijen dit ook wel verkopen, zit er toch altijd nog een beetje gist in. Hier weet ik zeker dat ik het goede desembrood koop.’’ Vervolgens legt Nick het hele proces uit hoe het desembrood van L’autre Cote wordt gemaakt. Dat vader en zoon de kennis in huis hebben en elkaar aanvullen wordt zo nog maar eens duidelijk gemaakt.
Winkel je graag bij l’Autre Cote of ben je benieuwd naar het uitgebreide assortiment aan gezondheidsproducten? Nick en Leen staan graag voor je klaar.
Prijzen
- Betaalmogelijkheden: Contant, PIN